Angelina
Znamení

Znamení Zvěrokruhu

Přemýšleli jste někdy o tom, proč s některými lidmi vycházíte, a s jinými to prostě nejde? Zaujalo Vás, že se obklopujete lidmi určitého znamení? Uvažujete, proč máte pro některé lidi slabost, byť si to neumíte vysvětlit a jiné nesnesete, sotvaže je poprvé uvidíte ve dveřích? Nevíte? Možná nám znamení zvěrokruhu říkají mnohem víc, než co najdete každý den v bulvárním deníku…

 

Zvěrokruh je rozdělen na 12 znamení. Každé z nich má různé charakterové rysy, své silné i slabé stránky, podle nichž lidé podvědomě jednají. Zcela specificky různá znamení fungují i ve svých vztazích. Každé ze znamení vládne jednomu měsíci. To, jaké znamení máme, je pak dáno postavením Slunce v době narození člověka.

Chcete blíže pochopit jednání některých znamení? Doufáme, že Vám v tom pomůže menší charakteristika znamení zvěrokruhu níže. Informace berte spíše, jako obecné. Hlavní charakterovou vlastností je Váš Ascendent, který se zjistí dle hodiny a místa narození. Pro ty z Vás, kteří máte zájem o Astrologický náhled do vlastního nitra, Vám ho velice ráda zjistím.

znamení zvěrokruhuBeran, paličák plný neklidu a vášně

Nesnažte se Berana zastavit, nepodaří se Vám to. I v sedmdesáti Vás překvapí nějakou šílenou aktivitou. Berani jsou totiž nezávislí, impulzivní a věčně mladí. Nedokáží chvilku posedět, jejich živelná energie je pro někoho doslova až vražedná. Nečekejte od nich nějaké vize a plány do budoucnosti, žijí totiž přítomností.

Býci jsou rození vůdci

Býci jsou rození vůdci. Jde o vytrvalé jedince, kteří jsou schopni dotáhnout své sny až do konečných cílů. I přes všechny své výkony a úspěchy to však nejsou žádní namyšlenci. Milují dobré jídlo. Ale i přes to, že se rádi dobře nají, jsou stále zdatní. Rádi hýčkají své milované. Umí vydělávat, ale i utrácet.

Blíženci - chytří workoholici

Blížencům byl dán do vínku ohromný dar - umění mluvit. Pozor však, nejde o žádné klepny! Jsou to skvělí učitelé a vypravěči. Netrpí předsudky. Jejich velká energie se projevuje neposedností a neutuchající vášní pro práci. Ano, jsou to workoholici. Ani ve stáří je neuvidíte sedět v klidu v papučích. Inu, milují život, který si také umí pořádně vychutnat.

U Raků nikdy nevíte, čím Vás překvapí

Znamení raka se vyznačuje svou nepředvídatelností, citlivostí a velkou zranitelností. Jejich myšlení se nenechá ničím ovlivnit, je zcela nezávislé a v ohledech naprosto jedinečné. Po bouřlivém mládí, kdy hrozí, že snad nikdy nedospějí, se ve vyšším věku nakonec stanou přece jen pečlivými prarodiči. Jejich vztah je jim nade vše.

Lvi - králové všeho tvorstva

Lvi, stejně jako jejich čtyřnohé předlohy, to jsou vznešení tvorové se zvláštním vnitřním kouzlem. Jejich přirozené sebevědomí budí respekt. Už zdálky z nich sálá vnitřní síla a mocná energie. Okouzlí Vás svým šarmem, optimismem a nezávislostí. Velmi jim záleží na tom, aby si jich okolí vážilo, chválilo a mělo je v úctě. Chtějí být vzorem pro ostatní. A také jím jsou.

Intelektuální Panny

Panny se vyznačují vysokým intelektem. Nejsou však jen chytré, ale i věrné a přátelské. Rádi se učí novým věcem, a to i ve vysokém věku. Lidé si na nich cení jejich smysl pro realitu a praktičnost. Bohužel je trápí nízké sebevědomí.

Velmi citlivé Váhy nesmí chybět na každém večírku

Pokud hledáte člověka, který by Vás konečně pochopil, jděte za váhou. Ráda si s Vámi bude povídat, třeba i několik hodin. Váhy jsou vůbec tím nejúspěšnějším znamením zvěrokruhu. Jsou velice ambiciózní a jejich diplomatické schopnosti jsou někdy až neuvěřitelné. Milují společnost a nesnáší samotu. Pozor však, váhy jsou také velmi vnímavé, což je dělá citlivými a snadno zranitelnými.

Štíři a jejich temná stránka

Se štíry máte jedno jisté, nikdy se s nimi nebudete nudit. Jejich vztahy jsou dramatické, plné vzletů a pádů, ale i přes spoustu předsudků, nejde o žádné nevěrníky. Štíři jsou velice přitažliví, umí překvapit a mají v sobě i po letech stále ještě něco tajemného. Jde o znamení velice smyslné a vášnivé. K jeho temné stránce náleží i neschopnost odpouštět a schopnost dlouhodobě nenávidět. Není proto záhodno si je znepřátelit, umí se totiž i dost dobře mstít.

Střelci, znamení s nedosažitelnými cíli

Od přírody nejpřitažlivějším znamením jsou Střelci, předčí dokonce i Lvy a Štíry. Jde o nejvíce sebevědomé ve znamení v zvěrokruhu. Škoda jen, že si musí neustále něco dokazovat, protože právě to je oddaluje od jejich vytyčených cílů. Jde však veskrze o hodné a dobrosrdečné lidi, kteří jsou vždycky otevření, jež se k ostatním chovají s laskavostí a láskou.

Kozorohům cílevědomost rozhodně nechybí

Kozorozi jsou považováni za suchary. Může za to jejich klidné a věcné vystupování, uzavřenost a silný smysl pro zodpovědnost. Jen stěží z nich vydolujete, co si skutečně myslí, co je trápí a zda Vás skutečně milují. Jsou to konzervativci, kteří jsou schopni dosáhnout svého cíle, kteří se však na vše dívají svým přísným a kritickým pohledem. Jde o skromné pracanty, jimž ambicióznost rozhodně nechybí.

Vodnáři stojí vždycky zpříma

Vodnáři patří k  přímým a velmi upřímným lidem, kterým nechybí dostatek sebevědomí, společenská nátura, skvělé komunikační schopnosti i bujná fantazie. Jde o kvalitní lidi, o něž se můžete opřít. Vodnáři jsou silné a vyrovnané osobnosti, u nichž si můžete být jisti, že nebudou podlézat.

Ryby, takové panenky z porcelánu

Vůbec nejvíce citlivým a nejzranitelnějším znamením celého zvěrokruhu jsou Ryby. Ne nadarmo se říká, co Tě nezabije, to Tě posílí. Inklinují k sociálním a zdravotnickým oborům, kde zcela nezištně a obětavě pomáhají jiným. Mají ohromný soucit s trpícími. Typické pro ně jsou také veselost, sebestřednost i ochota ke každému bláznovství.

 

 

 

Semináře

Konzultace osobně či online

Online - čas i den dle domluvy


Dárek

Dárkové poukazy

Chcete jedinečný dárek pro své blízké? Kupte si dárkový kupon


Dárek

Záruka Vaší spokojenosti

Pokud nebudete spokojeni s mými službami, vrátím Vám peníze.

Líbil se Vám můj článek? Sdílejte ho s ostatními